Тази сутрин по пътя за болницата срещнахме едно от пострадалите деца

...
Тази сутрин по пътя за болницата срещнахме едно от пострадалите деца
Коментари Харесай

Пострадалата Христина посети приятеля си Крум в болницата: Никога няма да го изоставим, той е в тежък момент...

Тази заран по пътя за болничното заведение срещнахме едно от потърпевшите деца при злополуката, станала на 16 август на улица " Цар Борис " в Петрич,, при която пострадаха 17- годишния Крум, 15- годишната Валентина и Христина, която за следващ път посети приятеля си Крум, който най-тежко пострада при случая, написа struma.com.

Момчето загуби крайници си в нощта на случая, но положението му съгласно медиците се
усъвършенства. 
Ето какво съобщи Христина тази заран: " И аз се възстановявам към момента. Имам много порезни рани, само че съм добре. С приятелите ни и вчера бяхме при Крум и Валентина, в този момент отново ще отидем. Валентина е вдигната до София, това ми споделиха нейните родители. Отиваме да видим Крум. Няма да го оставим. Оказваме му поддръжка по всевъзможен метод. Много му е мъчно, само че ние няма да го оставим и ще му помогнем да преодолее този потрес, който изживя. " - съобщи Христина.

Близки на Крум започнаха да събират средства за възобновяване му.
Сестрата на Крум, Елена заяви, че през днешния ден ще бъде открита банкова сметка, по която всеки може да подари средства в помощ на фамилията им. В това време петричани сложиха в три обекта в града кутии за набиране на средства.

 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР